νέα και περίεργα από την νότια εύβοια

νέα και περίεργα από την νότια εύβοια

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Προτεραιότητα του Ραβιόλου ο Τουρισμός της περιοχής


Με μια πολύ προσεκτική δήλωση σχετικά για την τουριστική περίοδο που διανύει ο τόπος, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος έβαλε τέλος στις αψιμαχίες και τα μηνύματα περί κακών τουριστικών επαγγελματιών που υποδαυλίζονταν από διάφορους κύκλους τις προηγούμενες μέρες και μόνο κακό κάνουν στον τουρισμό και την προβολή της περιοχής. 
Το μήνυμα του νέου δημάρχου ήταν σαφές : "Μέσα στην τουριστική περίοδο δεν τορπιλίζουμε με κανένα τρόπο την προσπάθεια της τοπικής οικονομίας και των τοπικών επαγγελματιών" άφησε να εννοηθεί ο Λευτέρης Ραβιόλος και δήλωσε ότι από τις πρώτες προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής από τον Σεπτέμβρη θα είναι ο Τουρισμός.

Στη δήλωσή του ο Λευτέρης Ραβιόλος ανέφερε :
"Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού, στο ζενίθ της τουριστικής περιόδου. Ο πανέμορφος δήμος Καρύστου, με τα τόσα συγκριτικά τουριστικά πλεονεκτήματα, περιμένει να υποδεχθεί τους πολυπληθείς παλιούς και νέους φίλους από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. 
Οι σύγχρονες τουριστικές υποδομές του τόπου μας, τα μοναδικά τοπία του στον Ευβοϊκό και στο Αιγαίο, οι φιλόξενοι και φιλικοί άνθρωποί του, είναι εκείνα τα στοιχεία που τον καθιστούν έναν από τους πλέον ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς στην Εύβοια και την Ελλάδα γενικότερα. 
Από το ένα άκρο του δήμου μας ως το άλλο, ο τόπος μας είναι μοναδικός και αξίζει κάθε καλή προσπάθεια όλων μας για την ανάδειξη και την προβολή του.
Τώρα, είναι παράλληλα η ώρα που οι επαγγελματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό, είτε ως ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, είτε ως καταστήματα εστίασης και διασκέδασης αλλά και οι εργαζόμενοι σε αυτά, καταβάλλουν πραγματικά αξιόλογες προσπάθειες να προβάλλουν σωστά τον τόπο μας, να προσελκύσουν επισκέπτες προσφέροντας καλές υπηρεσίες και να συμβάλλουν έτσι την τοπική οικονομία που δοκιμάζεται λόγω της κρίσης. 
Ως νεοεκλεγείς δήμαρχος Καρύστου δηλώνω ότι ο Τουρισμός και η προβολή του δήμου μας θα είναι μία από τις πρώτες προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής Καρύστου, με την ανάληψη των καθηκόντων μας από την 1η Σεπτεμβρίου και σε συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους φορείς θα εξετάσουμε λεπτομερώς όλα τα σχετικά ζητήματα, με αίσθημα ευθύνης και ειλικρινή αγάπη για τον τόπο μας." 
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ 
ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου