νέα και περίεργα από την νότια εύβοια

νέα και περίεργα από την νότια εύβοια

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Συγχαρητήρια του Λευτέρη Ραβιόλου στον ΣΜΑΚ


Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Καρύστου για την σημαντική προσπάθειά τους να διαφημίσουν και να προωθήσουν την περιοχή της Καρύστου, δείχνοντας με τη δήλωσή του το ζωηρό ενδιαφέρον του για την ωραία αυτή πρωτοβουλία του ΣΜΑΚ. 
Η δήλωση του Λευτέρη Ραβιόλου έχει ως εξής : 
"Αξίζουν πολλα μπράβο στο προεδρείο, στα μέλη αλλά και σε όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν στο ΣΜΑΚ για την διαφήμιση της περιοχής μας! Η όμορφη παρέα που ξεκίνησε απο την Κάρυστο και έκανε τη διαδρομή Κάρυστος - Χαλκίδα - Ραφήνα διαφημίζοντας την περιοχή μας επέστρεψε εχθές το βράδυ στην παραλία Καρύστου. Συμμετέχοντες και διοργανωτές έδωσαν ένα πολύ καλό παράδειγμα ότι μέσα από τη συνεργασία και τη συμμετοχή επιτυγχάνονται στόχοι και δράσεις που ωφελούν στο μέγιστο την περιοχή μας και θα πρέπει να στηριχτούν από όλους μας! 
Συγχαρητήρια σε όλους, με την ευχή ότι το ταξίδι αυτό του ΣΜΑΚ θα συμβολίσει την αρχή για την ανάπτυξη και την πρόοδο της περιοχής μας!"


Η Ομάδα του ΣΜΑΚ στο λιμάνι της Καρύστου λίγο πριν την εκκίνηση μαζί με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Καρύστου ΦΩΤΟ : sofiascomments.blogspot.gr
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Πρόεδρος: Γεωργίου Γιάννης 
Αντιπρόεδρος: Σιδηρόπουλος Βασίλης 
Γραμματέας-Υπεύθυνος Εκδηλώσεων: Μπουρνούς Πέτρος 
Ταμίας: Μαστρογιάννη Σοφία
Έφορος: Κρίσιλιας Δημήτρης
Μέλη: Παναγιωτίδης Στάθης, Μπούμπαλος Γιώργος.


Την Κυριακή 22 Ιουνίου 20 Scooter, 2 αυτοκίνητα υποστήριξης και 1 όχημα οδικής βοήθειας ξεκίνησαν από την Κάρυστο και περνώντας από Αλιβέρι, Ερέτρια, Χαλκίδα, Καπανδρίτι, Μοναστηράκι, Ραφήνα, μοίρασαν φυλλάδια για τα αξιοθέατα της Καρυστίας και επέστρεψαν αργά το βράδυ στο Λιμάνι της Καρύστου όπου έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους φίλους και συμπατριώτες τους.. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου