νέα και περίεργα από την νότια εύβοια

νέα και περίεργα από την νότια εύβοια

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Θέατρο δρόμου από την Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου

Η δραστήρια ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου μας εκπλήσσει και πάλι ευχάριστα με την νέα πρωτοβουλία της για την πολιτιστική κληρονομιά. Ολοι οι συντελεστές συμμετέχουν αφιλοκερδώς. 


Η Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια της διατήρησης και αναβίωσης της τοπικής μας παράδοσης αλλά και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά μεγάλη μουσικοθεατρική παράσταση στο Αλιβέρι Ευβοίας.Το θέατρο του δρόμου με τίτλο ” Όταν γελούσαν οι γειτονιές” είναι γραμμένο και σκηνοθετημένο από την Άννα Γλάρου-Δήμου, μέλος της συντονιστικής επιτροπής της ομάδας.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο φυσικό χώρο, όπου διαδραματίστηκαν τα γεγονότα,στη γειτονιά του Ηρώου Αλιβερίου, κάτω από τα σκαλάκια,την Κυριακή 22 Ιουνίου και ώρα 8.30 μ.μ.
Οι δεκαεννιά συμμετέχοντες ηθοποιοί,μουσικοί και συνεργάτες είναι ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες της περιοχής μας και συνεργάστηκαν εδώ και περίπου έξι μήνες για να μας προσφέρουν αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Όλοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς.
Παίζουν,συμμετέχουν και υποστηρίζουν
Γιώργος Σαλταρίκος
Νάνα Καραντώνη-Στουπή
Ηρώ Παπαγεωργίου
Θανάσης Γεωργουσόπουλος
Ρίτσα Καρανάσου-Ντόβολη
Ξένια Μουστάκα
Κώστας Ματσακούτσας
Κώστας Γκίνης
Άννα Γλάρου-Δήμου
Μαρία Λιόλιου
Γιώργος Μπαλτάς
Φωκάς Κανονίδης
Γιώργος Κατσαμάγκος
Μιχάλης Καλαϊτζής
Παναγιώτης Καραμπίλας
Χρήστος Γαλιτόπουλος
Παναγιώτης Κυργιώτης
Νατάσα Ιωαννίδου
Ρέτσας Γιώργος
Είσοδος Ελεύθερη .

2 σχόλια: