νέα και περίεργα από την νότια εύβοια

νέα και περίεργα από την νότια εύβοια

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Σεμινάρια για τους νέους δημάρχους από την Δήμος Νετ

Η Δήμος Νετ σε συνεργασία με την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας διοργάνωσε χτες Τρίτη 24 Ιουνίου στη Χαλκίδα ενημερωτική ημερίδα για θέματα αυτοδιοίκησης για τους καλλικρατικούς Δήμους Εύβοιας και Βοιωτίας.Στην ενημερωτική ημερίδα τονίστηκε το πρόβλημα της χαμηλής χρηματοδότησης των δήμων που θα συνεχιστεί και την επόμενη διετία, όπως μέχρι σήμερα φαίνεται, το πρόβλημα του νέου προϋπολογισμού και άλλα διαχειριστικά ζητήματα που θα αποτελέσουν σοβαρά προβλήματα λειτουργίας των καλλικρατικών δήμων.
Με τα ισχύοντα λοιπόν ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης των ζητημάτων αυτών θα είναι η συνεχής ενημέρωση των νέων δημάρχων στις εξελίξεις, αφού ο ρόλος του δημάρχου είναι καθοριστικός για την συνολική επιτυχία του δημοτικού έργου.
Οι περισσότεροι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι Εύβοιας και Βοιωτίας παρακολούθησαν την ενημερωτική αυτή ημερίδα, αλλά και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.
Θα ακολουθήσει και το επίσημο διήμερο ή τριήμερο σεμινάριο που θα διοργανώνει η ΚΕΔΕ για τους νέους δημάρχους μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους τον Σεπτέμβριο 2014.
Η παρουσία των νεοεκλεγέντων δημάρχων είναι απαραίτητη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου