νέα και περίεργα από την νότια εύβοια

νέα και περίεργα από την νότια εύβοια

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Ανακαίνιση της νέας Στέγης της Ομάδας Αλληλεγγύης Αλιβερίου


Η δραστήρια Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου ευχαριστεί τους εθελοντές και τους φίλους που βοήθησαν για την ανακαίνιση της καινούργιας Στέγης της Ομάδας.
Οι σοβαρές πρωτοβουλίες της Ομάδας Αλληλεγύης Αλιβερίου σε πολύ σύντομο διάστημα την ανέδειξαν σε φορέα στήριξης των συμπολιτών μας.

Οπως αναφέρει η Ομάδα Αλληλεγγύης : "Το καινούργιο μας σπίτι είναι σχεδόν έτοιμο και θα στεγάσει από αρχές Ιουλίου πλέον το φαρμακείο μας, την ενισχυτική διδασκαλία, την ομάδα των ψυχολόγων καθώς και όλες μας τις εβδομαδιαίες δράσεις. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους κ.Κώστα Δημολιάνη και το κατάστημα "Deco-shop" στο Αλιβέρι για την προσφορά του σε υλικά για το σπίτι, κ.Καλαϊτζή Μιχάλη, κ.Παπουτσή Ιωάννη και κ.Μπέλμπα Χρήστο-Οικοδομικές επιχειρήσεις- οι οποίοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και η βοήθειά τους πάντα πολύτιμη. Βέβαια δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τον κ Ελευθερίου Δημήτριο ο οποίος μας παραχώρησε την Στέγη.
Έχουμε αναφέρει σε παλαιότερό μας σχόλιο ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν την ομάδα μας και την τοπική κοινωνία εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας ακόμη πιο δυνατοί.Θέλουμε να συμπληρώσουμε ότι όχι μόνο συνεχίζουμε το έργο μας αλλά πλέον μας κάνουν να θέτουμε ακόμη υψηλότερους στόχους με τελικό στόχο την μείωση της ανεργίας και σύντομα με νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή μας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου