νέα και περίεργα από την νότια εύβοια

νέα και περίεργα από την νότια εύβοια

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Πρωτοβουλίες του Λευτέρη Ραβιόλου για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων κλοπών


Πρωτοβουλίες έχει αναλάβει ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος σε συνεργασία με την αστυνομία της περιοχής στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής να περιοριστούν τα κρούσματα κλοπών των τελευταίων μηνών που έχουν αναστατώσει την περιοχή της νότιας Καρυστίας. Ο δήμαρχος συμμερίζεται την ανησυχία των δημοτών και φαίνεται αποφασισμένος να συμβάλλει με κάθε προσπάθεια για την εξάλειψη των κλοπών και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες. 
Σχετικά με το θέμα αυτό ο δήμαρχος Καρύστου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση :

"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Το αστυνομικό τμήμα επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος με σκοπό την εύρεση λύσης, σε συνεργασία με την αστυνομική δύναμη της περιοχής μας, για την αντιμετώπιση των τελευταίων κρουσμάτων κλοπών στον Δήμο μας. Ο Δήμαρχος Λευτέρης Ραβιόλος ασκεί πιέσεις προς τους αρμόδιους για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων και μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την αστυνομική διεύθυνση Εύβοιας ζήτησε την διαβεβαίωση για την έγκαιρη επίλυση του προβλήματος. 
Το θέμα θα συζητηθεί και στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβουλιο ώστε να γίνουν προτάσεις επί του ζητήματος που απασχολεί την περιοχή μας."


Ελπίζουμε η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας να συνειδητοποιεί την άμεση ανάγκη ενίσχυσης του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου.
Η σύσταση δημοτικής αστυνομίας η οποία προβλέπεται στον οργανισμό του δήμου Καρύστου θα μπορούσε να επιλύσει σχετικά προβλήματα, αλλά δυστυχώς το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης κατάργησε την δημοτική αστυνομία πριν 14 μήνες και κάποιοι άρχισαν ήδη να συζητούν την αναγκαιότητα επανασύστασης ενός θεσμού που εξυπηρετούσε πάγιες ανάγκες σε περιοχές που δεν αστυνομεύονταν επαρκώς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου