νέα και περίεργα από την νότια εύβοια

νέα και περίεργα από την νότια εύβοια

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Η Αρετή έκανε τη διαφορά


Πολύ θετικές εντυπώσεις έχει προκαλέσει η  ασυνήθιστη - για τα τοπικά δρώμενα - κίνηση της τ. αντιδημάρχου του δήμου Κύμης - Αλιβερίου Αρετής Μπάτσα - Θωμά να στείλει επιστολή στον νέο δήμαρχο δηλώνοντας την θέληση της για συνεργασία στα θέματα που επί πολλά χρόνια διαχειρίστηκε. Με την επιστολή της, που δείχνει και το πολιτικό της ήθος, η τ. αντιδήμαρχος εκφράζει την απόφασή της να συνεχίσει να στηρίζει ενεργά τον τόπο και να συμβάλλει στην συνεχή πρόοδό του.
Στενή συνεργάτης του Δημήτρη Θωμά τ. Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου, από τις θέσεις της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Αντιδημάρχου η Αρετή Μπάτσα - Θωμά με τις ικανότητές της και την αδιάκοπη προσφορά της στα δημοτικά πράγματα σημείωσε μια επιτυχημένη πορεία στην αυτοδιοίκηση επί πολλά χρόνια και κέρδισε δίκαια την αναγνώριση και την αγάπη των συμπολιτών της.




























Στην επιστολή της προς τον νέο δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου η Αρετή Μπάτσα αναφέρει :

Κύμη 1 Σεπτεμβρίου 2014

Προς : Δήμαρχο Κύμης – Αλιβερίου
Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους Δήμου Κύμης - Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Με αφορμή την ορκωμοσία της νέας διοίκησης του Δήμου μας, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εκλογή σας ως Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου καθώς και τους εκλεγέντες Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους όλων των συνδυασμών κατά τις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές.

Επίσης να σας ενημερώσω, ότι είμαι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε συνεργασία-πληροφορία και βοήθεια όσον αφορά τα θέματα που διαχειρίστηκα , ως Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Κύμης και ως θεματική αντιδήμαρχος.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο σας.

Με εκτίμηση

Αρετή Μπάτσα –Θωμά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου