νέα και περίεργα από την νότια εύβοια

νέα και περίεργα από την νότια εύβοια

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Αλκης Βόσσος νέος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Καρύστου

Σε ήρεμο κλίμα και με άψογες διαδικασίες διεξήχθησαν οι σημερινές δημαιρεσίες στην Κάρυστο για την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας και των εκπροσώπων στην ΠΕΔ.


Ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλκης Βόσσος
στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής
με τον δήμαρχο Λευτέρη Ραβιόλο
Νέος πρόεδρος εξελέγη με 21 ψήφους υπέρ και 2 λευκά ο Αλκης Βόσσος, ενώ αντιπρόεδρος εξελέγη ο εκπρόσωπος της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Οικονόμου και γραμματέας ο Θόδωρος Σάκκας από την παράταξη του Ισίδωρου Παπαλυμπέρη "Αλλιώς"
Ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο γνωστός ορθοπαιδικός χειρουργός του νοσοκομείου Καρύστου Αλκης Βόσσος, είναι ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος του Λευτέρη Ραβιόλου και δικαιώνει απόλυτα με την προσωπικότητα, το κύρος και την αγάπη που του επιφυλάσσει η τοπική κοινωνία, την εκλογή του.

Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ζαφείρης Γκιβίσης, Κώστας Διγαλέτος, Γιώργος Σαραβάνος και Γεωργία Τούρλα από την πλειοψηφία και Κιούκη Μαρία και Ισίδωρος Παπαλυμπέρης από την μειοψηφία.
Στην Επιτροπή Ποιότητας εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι  Γκεμίσης Γιάννης, Κανέλλου - Χουντάση Μαρία, Ξυπόλυτου Ευδοξία και Παναγιώτου Κων/νος από την πλειοψηφία και Οικονόμου Γιώργος και Παλυβός Γιώργος από τη μειοψηφία.

Από τη συνεδρίαση απουσίαζε η εκπρόσωπος του ΚΚΕ δημοτική σύμβουλος Κούλα Βρανά και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του πρώην δημάρχου Γιώργος Παλυβός.
Υπάρχει δε και η εκκρεμής ένσταση στο εκλογοδικείο του Αλέκου Αλούκου από την παράταξη Ραβιόλου το αποτέλεσμα της οποίας θα ρυθμίσει την τύχη τελικά και της Παγώνας Τζαβάρα και του Γιώργου Παλαμίδη από την παράταξη του Νίκου Μανώλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου